Snel naar
Inhoud

Barbecue diversen

Barbecue of pan?
Heeft u geen barbecue of pan, maar wilt u wel graag barbecuen? Geen probleem! Bij aankoop van barbecuevlees kunt u een barbecue of pan in bruikleen krijgen. Voor verbruik van gas betaalt u € 12,50. Indien de barbecue of pan vuil wordt teruggebracht wordt er € 20,00 in rekening gebracht. Wij hebben professionele barbecues en pannen die u niet in de steek zullen laten. Ook een combinatie van beide is mogelijk.

Professionele lavaroosters
Wilt u eens wat anders? Probeer dan onze professionele lavaroosters. De lavaroosters kunt u in bruikleen krijgen. De roosters zijn windbestendig en geeft geleidelijk warmte. Alleen het gasverbruik wordt in rekening gebracht.

Bezorging
Wij kunnen de bestelde producten bezorgen, maar dat wordt alleen gedaan bij groepen boven de 20 personen. Afhankelijk van de grootte van de groep en de afstand wordt hier een vergoeding voor gevraagd.

Wilt u het uitgebreider of anders?
Wilt u een opgemaakte salade bij uw barbecue? Dan maken wij die graag voor u! We kunnen uw salade eenvoudig maar verzorgd opmaken. Maar we kunnen de salades ook luxe opmaken met een rijke garnering.

- Rundvleessalade - Boerensalade (aardappelsalade
- Huzarensalade - met uitgebakken spekjes en ui)
- Vleessalade - Zalmsalade
Prijs per persoon € 4.95 Prijs per persoon € 5,95